Skaftesgärde Lantbruks AB

På gården Skaftesgärde strax öster om sjön Vättern har vi, Daniel Wernström och min far Göran, under nästan 40 år samlat på oss erfarenheter kring moroten och dess odling. Vi har en ständig strävan efter att försöka förse marknaden med förstklassiga morötter. Genom vår egen analys och synpunkter från marknaden är ambitionen att odla fram smakrika, krispiga och lite sötare morötter med stark färg. Saftiga för att få dem fullproppade med vitaminer, antioxidanter och betakaroten. Som kund ska man uppleva en pigg och frisk känsla när man äter moroten.

För oss ställer det stora krav på hela kedjan redan från vilken sort vi ska välja till vilken plats den ska få växa på. Genom att alltid känna till innehållet i den jord de skall få växa i kan vi ge dem rätt näring och skydd. På så sätt balanserar vi odlingen för att i samspel med naturligt förekommande ämnen och insekter få odlingen så naturlig den kan bli.
Vi vill gynna den biologiska mångfalden och bidra till en ren och bra miljö.
Genom certifieringen Svenskt Sigill får vi även en hållbar dokumentation och uppföljning för att du som kund skall vara säker och trygg med vad du köper.

Kontaktuppgifter

Adress:
Daniel Wernström
Skaftesgärde Lantbruks AB
Fågelsta
Skaftesgärde 431
591 92 Motala


E-post:
wernstromd@gmail.com

Produkter


Vi odlar: Morötter, Morötter KRAV

Morötter 500 g

Morötter 1 kg returlåda

Morötter KRAV 1 kg returlåda

Morötter 15 eller 12 kg returlåda

Morötter 1 kg

Filmer

Skörd/upptagning av morötter